Profiel

ASVB is een houdstermaatschappij, gespecialiseerd in de acquisitie en het beheer van een portefeuille bouwmaatschappijen actief in bedrijfshuisvesting en in de woning- en utiliteitsbouw in Nederland, België en Duitsland. De ASVB-bedrijven kenmerken zich door een hoge mate van autonomie en ondernemerschap. Door hun zelfstandigheid kunnen de bedrijven snel reageren op ontwikkelingen in de markten waarin zij actief zijn.

Stabiele basis

ASVB heeft van elk van haar bedrijven een meerderheid van de aandelen. Door onderdeel te zijn van ASVB kunnen de bedrijven hun klanten de voordelen bieden van een groot en financieel krachtig concern. Daarnaast faciliteert de holding van ASVB haar dochtermaatschappijen actief met financiële ondersteuning, kennisuitwisseling en innovaties.

Bedrijfsfilosofie

De ASVB-bedrijven hebben elk een eigen cultuur en focus. Wat hen bindt is dat zij allemaal volgens de ASVB-bedrijfsfilosofie werken. In deze filosofie staan klantgerichtheid, procesmanagement, continuïteit, winstgevendheid en werkplezier centraal. ASVB stelt verschillende methodes, modellen en middelen ter beschikking aan de bedrijven waarin het participeert om deze filosofie in de praktijk te brengen.