Routebeschrijving

Aan de Stegge Verenigde Bedrijven

Utopialaan 49
5232 CD ‘s-Hertogenbosch
(gebouw A, Zakencentrum Bolduc)

Let op! Kies op de A2 tijdig voor de juiste rijbaan!

Op de A2, rondweg ’s-Hertogenbosch, dient u tijdig te kiezen voor de parallelrijbaan. Er is maar één keuzemoment voor de hoofd- of parallelrijbaan. Mocht u de verkeerde keuze maken, rijdt u dan door totdat de hoofd- en parallelrijbanen weer samenkomen. U kunt vervolgens bij de eerstvolgende afrit keren om via de andere zijde van de weg alsnog de parallelrijbaan te kiezen.

Vanuit Amsterdam/Utrecht/Waalwijk

Kies op de A2 richting 's-Hertogenbosch na knooppunt Empel voor de parallelrijbaan met de bestemmingen Veghel/Nijmegen/'s-Hertogenbosch/Rosmalen. Neem afslag nr. 20/21 bestemming  's-Hertogenbosch Centrum/Rosmalen. Houd links aan richting bedrijventerrein De Herven. Neem op de rotonde de tweede afslag naar Reitscheweg. Sla linksaf, hier bevindt zich de eindbestemming (Utopialaan).

Vanuit Maastricht/Eindhoven

Kies op de A2 richting ’s-Hertogenbosch na knooppunt Vught voor de parallelrijbaan met de bestemmingen Veghel/Nijmegen. Blijf de A2 volgen richting Amsterdam/Utrecht/Waalwijk/Ringbaan Oost (ga niet de A59 op). Neem afslag nr. 20 bestemming Rosmalen. Sla linksaf richting Bruistensingel (volg de borden 's-Hertogenbosch/De Herven). Sla linksaf naar Reitscheweg. Neem op de rotonde de eerste afslag naar Reitscheweg. Sla linksaf, hier bevindt zich de eindbestemming (Utopialaan).

.