Persberichten

U treft hier een overzicht van onze persberichten:

ASVB ziet sterke stijging omzet en winst in 2015

  • Omzet met 27% gestegen tot 485 miljoen euro
  • Netto groepsresultaat ruimschoots verdubbeld naar 10,2 miljoen euro
  • De solvabiliteit bedraagt circa 23%.
  • De verwachting is dat in 2016 de opwaartse lijn wordt voortgezet.
.

Lees meer...

ASVB ziet sterke stijging omzet en winst in eerste helft 2015

ASVB heeft in de eerste zes maanden van 2015, in een nog steeds turbulente markt, een sterk halfjaarresultaat behaald. De omzet stijgt met 50% tot 245 miljoen euro.
De omzetstijging vindt plaats over de volle breedte en beperkt zich niet tot bepaalde marktsegmenten of geografische gebieden waarin de bij ASVB aangesloten bedrijven actief zijn. Naast de Nederlandse markt ontwikkelen ook de Belgische en Duitse markten zich goed.

.

Lees meer...

Contractondertekening renovatie Frankendaelschool Amsterdam

Dinsdag 7 juli  2015 is het Design & Build contract ondertekend voor de renovatie en aanbouw van het gebouw Frankendaelschool aan de Von Liebigweg te Amsterdam. SMT Bouw & Vastgoed is deze opdracht gegund door de Stichting Amos en Van Hulzen advies en projectbegeleiding. 

.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling start werkzaamheden 160 woningen Ermelo

Als ketenpartner van UWOON is Schutte bouw & ontwikkeling geselecteerd voor, en inmiddels ook gestart met, het grootschalig onderhoud en renovatie van 160 woningen te Ermelo.

.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling tekent de Deal Stroomversnelling Koopwoningen

Bouwbedrijven, makelaars/taxateurs, banken, hypotheekverstrekkers, gemeenten, energiecoöperaties, renovatiewinkels en garantie-instellingen sloten maandag 29 september in Den Haag – in aanwezigheid van minister Stef Blok en Prins Carlos Bourbon de Parme – een superdeal: de Deal Stroomversnelling Koopwoningen.

.

Lees meer...

Lokhorst Bouw en Ontwikkeling is een financieel gezond bedrijf

Op vrijdag 4 juli jl. ontving Dirk van Meegdenburg, Algemeen Directeur Lokhorst Bouw en Ontwikkeling, uit handen van Lars Wijnhoud, Sales Manager Graydon Nederland BV, de Financieel Gezond Award 2014.

.

Lees meer...

Schutte b&o – energieambassadeur duurzaam wonen bijeenkomst Utrecht

Duurzaam wonen bijeenkomst: energie besparen en opwekken. Aan de slag met energiebesparende maatregelen of oriënteren op zonnepanelen? Op maandag 26 mei van 14.00 tot 21.00 uur organiseert Gemeente Utrecht een Duurzaam wonen bijeenkomst in de Jaarbeurs.

.

Lees meer...

Paul Hardonk Bouw – erkend restauratiebouwbedrijf

PHB Paul Hardonk Bouw heeft het certificaat Erkend Restauratie Bouwbedrijf toegekend gekregen van de KIWA. We zijn daarmee het 2e bedrijf van Overijssel die dit certificaat heeft.

.

Lees meer...

Paul Hardonk Bouw – genomineerd voor de Succes Awards.

De gehele bouwbranche heeft nog steeds te kampen met een stijgend aantal faillissementen. De ondernemer die ik vandaag spreek, wacht niet tot dat alles in de bouwwereld weer gaat zoals we dat gewend waren. Hij speelt in op de nieuwe werkelijkheid in de bouwsector. En met succes want zijn bouwbedrijf zit flink in de lift.

.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling ontvangt Predicaat Excellent Concept!

Op vrijdag 22 november hebben de heer ing. T.S. de Boer, algemeen directeur Schutte bouw & ontwikkeling, en de heer ing. R.J.J. Everaars, projectleider voorbereiding Schutte bouw & ontwikkeling, het Predicaat Excellent Concept uit handen van de heer P. Huijbregts van de Stichting Excellent Conceptueel mogen ontvangen.

.

Lees meer...

Bouwmij Janssen is genomineerd voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2014

Het thema van deze nominatie is: De ondernemer en succesvol teamwork. De ondernemersverenigingen hebben Bouwmij Janssen voorgedragen als kandidaat omdat zij vinden dat wij werken met succesvolle teams. Dat is op zich al een compliment waard.

.

Bouwmij Janssen heeft de BeNeLuX BIM Award 2013 gewonnen!

Bouwmij Janssen heeft de BeNeLuX BIM Award 2013 gewonnen in de categorie aannemers! Op naar de global BIM awards!

.

Kansen zien, kansen grijpen in een nieuwe werkelijkheid

Onder niet-gunstige omstandigheden is Aan de Stegge Verenigde Bedrijven B.V. (ASVB) er in 2012 in geslaagd haar positie in de top van bouwend Nederland te handhaven.

.

Lees meer...

SMT Bouw & Vastgoed gaat voor CO2 prestatieladder niveau 3

SMT heeft duurzaam ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid hoog op de agenda staan.

.

Lees meer...