Actueel

U treft hier een overzicht van recente nieuwsberichten:

Succesvolle verkoopmanifestatie Frank en Vrij Wonen

Afgelopen zaterdag startte de verkoop van het woningbouw project Frank en Vrij Wonen in het Cultuurhuis te Stadshagen. De verkoopmanifestatie werd druk bezocht. Vele geïnteresseerden lieten zich informeren over de woningen, de wijk, financiën en individuele keuzemogelijkheden. De belangstelling voor het project is enorm en er zijn al meer dan 100 inschrijvers.

Lees meer...

Spa Soesterberg

In opdracht van Sauna Soesterberg hebben wij de nieuwbouw mogen realiseren van het Spa & Wellness resort. Het resort is geheel geïntegreerd in het bestaande monumentale boslandschap. Een belangrijk uitgangspunt in het ontwerp was de bestaande bebouwing in de directe omgeving, het voormalig missiehuis Sint Jan en het Klooster Cenakel. De orthogonale structuur, staafvormige bouwmassa’s, besloten gevelindeling en sprekende kappen zijn het architectonische uitgangspunt van het ontwerp.

Lees meer...

Nieuwbouw Crematorium te Tiel

In opdracht van Dela zijn we in juni 2014 gestart met de nieuwbouw van het Crematorium te Tiel. Het project is middels een LEAN-planning “ruwbouw” en een LEAN-planning “afbouw” uitgevoerd.


Lees meer...

Opening Polak building Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam is met het POLAK Building een modern multifunctioneel onderwijsgebouw rijker. Het nieuwe, flexibele en duurzame gebouw maakt onderdeel uit van het verduurzamen en herstructureren van het totale campusterrein en past daarnaast in de onderwijsstrategie van de Erasmus Universiteit, gericht op activerende, kleinschaliger educatie.

 

Lees meer...

Een nieuwe wijk in 100 dagen gerealiseerd.

6 juli jl. heeft Schutte bouw & ontwikkeling de eerste paal geslagen t.b.v. de realisatie fase 2 De Pauw Drachten. Inmiddels zijn we een week verder en zijn de eerste funderingen al gestort. Een strakke, gestroomlijnde planning zorgt ervoor dat Schutte in slechts 100 dagen 40 woningen realiseert.

Lees meer...

SWWE gunt nieuwbouw De Klomphof fase 1 aan Schutte bouw & ontwikkeling

Donderdag 2 juli is de gunningsovereenkomst voor de realisatie van De Klomphof fase 1 ondertekend door de heer C. Al, directeur-bestuurder van SWWE, en de heer ing. T.S. de Boer, algemeen directeur Schutte bouw & ontwikkeling.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello realiseert nieuwbouw bedrijfspand Anamet Europe

Aan de Stegge Twello heeft op 7 juli de overeenkomst getekend met Anamet Europe B.V. voor de turnkey realisatie van haar nieuwe productielocatie in Amsterdam.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling in opdracht 50 energiezuinige grondgebonden woningen in Zwolle

26 juni jl. heeft Schutte bouw & ontwikkeling de opdracht ontvangen van SUSTAY | verantwoord wonen voor de realisatie van 32 grondgebonden woningen in Frankhuis Stadshagen en 18 grondgebonden woningen in Breecamp Zwolle.

Lees meer...

Continental Car Parks krijgt nieuwbouw parkeergarage Reinier de Graaf Gasthuis Delft gegund

Het ziekenhuis Reinier de Graaf Gasthuis heeft op 3 juni 2015 op de vastgoedbeurs Provada in Amsterdam de definitieve gunning voor de nieuwbouw van haar parkeergarage bekendgemaakt.

Lees meer...

SMT Bouw & Vastgoed en Stichting Scola van Kinsbergen tekenen contract voor nieuwbouw

Op vrijdag 22 mei 2015 werd door de heer C.M. de Wolf (directeur) namens SMT Bouw & Vastgoed, gedelegeerd partner Draaijer + partners en het bestuur van de Stichting Scola Van Kinsbergen het contract getekend voor de nieuwbouw van Scola Van Kinsbergen in Elburg.

Lees meer...