Actueel

U treft hier een overzicht van recente nieuwsberichten:

Schutte b&o levert Amaris De Veste in Naarden op

Na een bouwtijd van circa 19 maanden heeft Schutte bouw & ontwikkeling het bijzonder mooi en duurzame woonzorgcentrum Amaris De Veste te Naarden naar volle tevredenheid van de gebruiker Amaris en de opdrachtgever Habion opgeleverd.

Lees meer...

Swentibold verkoopt bouwplan Jeker-erf Maastricht in één week!

Op 30 juni jongstleden is Swentibold Projectontwikkeling in verkoop gegaan met het bouwplan Jeker-erf in het centrum van Maastricht. Na publicatie op internet en één advertentie werd de makelaar reeds op zondag gebeld en overspoeld met reacties.

Lees meer...

Schutte b&o start bouw 8 starterswoningen ‘t Loo

Op 8 juli jl. gaven wethouder H. Westerbroek en de kopers de heer Eilander en mevrouw Pieper het officiële startsein voor de bouw van de 8 starterswoningen.

Lees meer...

SMT Bouw & Vastgoed: Oplevering Spilcentrum Drents Dorp Eindhoven

Op 30 juni 2014 wordt het nieuwe Spilcentrum (Spelen Integreren en Leren) Drent Dorp in Eindhoven opgeleverd.

Lees meer...

SMT Bouw & Vastgoed levert modern woon-zorgcomplex Mariëndaal op

In het hart van Groesbeek is, als onderdeel van het Centrum Plan Groesbeek een uitgestrekt woonzorgcomplex gerealiseerd; Mariëndaal.

Lees meer...

Bouwcombi SMT/Schutte levert brede school Som op

Na een bouwtijd van slechts 10 maanden heeft bouwcombinatie SMT/Schutte maandag 30 juni jl. de bijzonder mooie en duurzame brede school Som naar volle tevredenheid van woningcorporatie Domesta, opdrachtgever van het project, en diverse gebruikers opgeleverd.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling start werkzaamheden 8 starterswoningen ’t Loo

Schutte bouw & ontwikkeling is in opdracht van UWOON gestart met de werkzaamheden voor de realisatie van 8 starterswoningen aan de Beltgravenweg ’t Loo.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling slaat eerste paal De Pauw Drachten.

Schutte bouw & ontwikkeling is in opdracht van Accolade gestart met de werkzaamheden voor de herstructurering van de Robijnekamp /De Pauw Drachten. 11 juni werd de eerste paal geslagen.

Lees meer...

Schutte b&o start grootschalig onderhoud 204 appartementen Groningen.

Schutte bouw & ontwikkeling is in opdracht van De Huismeesters gestart met de werkzaamheden voor het grootschalig onderhoud van 204 appartementen – verdeeld over 5 flats – aan de Plutolaan te Groningen.

Lees meer...

Minister Blok bezoekt nul-op-de-metermodelwoning Schutte b&o

Minister Stef Blok van Wonen bracht maandag een werkbezoek aan de Zuiderzeewijk in Lelystad. Hij heeft een kijkje genomen bij de ‘kluswinkel in oprichting’ aan de Rode Klif.

Lees meer...