Actueel

U treft hier een overzicht van recente nieuwsberichten:

Officiële start grootschalig onderhoud 372 woningen Gelderse Rooslaan Arnhem

17 maart jl. heeft de officiële start van het grootschalig onderhoud aan 372 woningen aan de Gelderse Rooslaan en omgeving in Malburgen-West te Arnhem plaats gevonden.

Lees meer...

FD VANDAAG HELEMAAL DE WEG KWIJT

Vandaag (dinsdag 24/3) schrijft Prisco Battes van het FD dat wij noodlijdend zijn en aan het infuus van de Rabobank liggen. Soms vraag je je af waar de media de onzin vandaan halen. Het FD schrijft aantoonbaar onjuiste informatie op en wij zijn ook niet om een reactie gevraagd.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello realiseert multifunctioneel parkeergebouw Amsterdam RAI

Aan de Stegge Twello heeft na een Design & Build selectieprocedure overeenstemming bereikt met Amsterdam RAI over de realisatie van een 8-laags multifunctioneel parkeergebouw aan de A10 en de Zuidas in Amsterdam.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling renoveert op innovatieve wijze woning te Nijmegen

29 januari jl. is Schutte bouw & ontwikkeling in opdracht van Woningbouwstichting De Gemeenschap te Nijmegen gestart met de pilot renovatie van een woning naar nul-op-de-meter aan het Tolhuis te Nijmegen.

Lees meer...

Wonen met Nul-Op-de-Meter in Drachten

In NoordOost in Drachten bouwt Schutte bouw & ontwikkeling in opdracht van Accolade de nieuwe karakteristieke buurt De Pauw.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling levert uitbreiding saunacomplex in recordtijd op!

Na een bouwtijd van slechts 7 weken heeft Schutte bouw & ontwikkeling de nieuwbouw van de lounge- en relaxruimte bij Thermen Bussloo opgeleverd.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello realiseert nieuwe locatie voor Loods 5 in Amersfoort

Op Bedrijvenpark Vathorst in Amersfoort realiseert Aan de Stegge Twello een nieuwe vestiging voor Loods 5. De nieuwe locatie in Amersfoort is de derde locatie op rij voor Loods 5 en zal bestaan uit 18.000 m2 woonwinkel. De bouwwerkzaamheden zullen starten in november van dit jaar en het winkelcomplex zal medio 2015 worden opgeleverd.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling levert de 8 starterswoningen ’t Loo op

Op 21 oktober jl. werden de 8 starterswoningen opgeleverd aan de Beltgravenweg op ’t Loo. De heer Vos van woningcorporatie UWOON overhandigde samen met de heer Van de Keuken van Schutte bouw & ontwikkeling de eerste sleutel aan de nieuwe bewoner mevrouw Wolf.

Lees meer...

Schutte b&o levert Amaris De Veste in Naarden op

Na een bouwtijd van circa 19 maanden heeft Schutte bouw & ontwikkeling het bijzonder mooi en duurzame woonzorgcentrum Amaris De Veste te Naarden naar volle tevredenheid van de gebruiker Amaris en de opdrachtgever Habion opgeleverd.

Lees meer...

Swentibold verkoopt bouwplan Jeker-erf Maastricht in één week!

Op 30 juni jongstleden is Swentibold Projectontwikkeling in verkoop gegaan met het bouwplan Jeker-erf in het centrum van Maastricht. Na publicatie op internet en één advertentie werd de makelaar reeds op zondag gebeld en overspoeld met reacties.

Lees meer...