Actueel

U treft hier een overzicht van recente nieuwsberichten:

Realisatie De Klomphof fase 1 te Wierden officieel gestart

Woensdag 18 november jl. is de officiële starthandeling verricht door gedeputeerde van Provincie Overijssel mevrouw M. van Haaf voor de realisatie van De Klomphof fase 1 te Wierden.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello bouwt nieuw bedrijfspand Ruys Vloeren

Op 12 november hebben Aan de Stegge Twello en Ruys Vloeren het contract getekend voor de realisatie van een nieuw bedrijfspand voor Ruys Vloeren in Apeldoorn. Het contract werd getekend tijdens de beurs Logistica in de Jaarbeurs in Utrecht.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello realiseert nieuw DHL Service Center in Breda

Op dinsdag 10 november vond de officiële contractondertekening plaats voor de bouw van het nieuwe DHL Service Center in Breda. Begin 2016 start Aan de Stegge Twello met de bouw van het nieuwe Service Center. Het officiële contract werd ondertekend tijdens Logistica in de Jaarbeurs in Utrecht door Michiel Greeven, algemeen directeur van DHL Express Nederland, en Marco van der Laan, algemeen directeur van Aan de Stegge Twello.

Lees meer...

Bouw 50 huur- en koopwoningen Stadshagen te Zwolle officieel gestart

Met het planten van een boom hebben Wethouder René de Heer, Robbert van Dijk van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer, Menno Schapendonk en Frank Pieper van Sustay | verantwoord wonen en Tjeerd de Boer van Schutte bouw & ontwikkeling 20 oktober jl. het officiële startsein gegeven voor de realisatie van 50 huur- en koopwoningen in Zwolle.

Lees meer...

Viering hoogste punt Scola van Kinsbergen

Vandaag hebben we het hoogste punt gevierd van de bouw van de nieuw multifunctioneel onderwijsgebouw Scola van Kinsbergen te Elburg. In het bijzijn van Wethouder Jan Polinder van de gemeente Elburg, leerlingen, gebruikers, de opdrachtgevers en andere genodigden is een 8 meter hoge opblaasbare champagnefles ontkurkt waarnaar 500 ballonnen de lucht in zijn gelaten.

Lees meer...

Continental Car Parks bouwt parkeergarage P&R Zutphen

Begin 2016 start Continental Car Parks met de bouw van een nieuwe parkeergarage voor de NS bij het centraal station in Zutphen. In samenwerking met architectenbureau MoederscheimMoonen uit Rotterdam wordt een parkeergarage gerealiseerd met een capaciteit van 375 parkeerplaatsen en een fietsenstalling met 652 plaatsen.

Lees meer...

Succesvolle verkoopmanifestatie Frank en Vrij Wonen

Afgelopen zaterdag startte de verkoop van het woningbouw project Frank en Vrij Wonen in het Cultuurhuis te Stadshagen. De verkoopmanifestatie werd druk bezocht. Vele geïnteresseerden lieten zich informeren over de woningen, de wijk, financiën en individuele keuzemogelijkheden. De belangstelling voor het project is enorm en er zijn al meer dan 100 inschrijvers.

Lees meer...

Spa Soesterberg

In opdracht van Sauna Soesterberg hebben wij de nieuwbouw mogen realiseren van het Spa & Wellness resort. Het resort is geheel geïntegreerd in het bestaande monumentale boslandschap. Een belangrijk uitgangspunt in het ontwerp was de bestaande bebouwing in de directe omgeving, het voormalig missiehuis Sint Jan en het Klooster Cenakel. De orthogonale structuur, staafvormige bouwmassa’s, besloten gevelindeling en sprekende kappen zijn het architectonische uitgangspunt van het ontwerp.

Lees meer...

Nieuwbouw Crematorium te Tiel

In opdracht van Dela zijn we in juni 2014 gestart met de nieuwbouw van het Crematorium te Tiel. Het project is middels een LEAN-planning “ruwbouw” en een LEAN-planning “afbouw” uitgevoerd.


Lees meer...

Een nieuwe wijk in 100 dagen gerealiseerd.

6 juli jl. heeft Schutte bouw & ontwikkeling de eerste paal geslagen t.b.v. de realisatie fase 2 De Pauw Drachten. Inmiddels zijn we een week verder en zijn de eerste funderingen al gestort. Een strakke, gestroomlijnde planning zorgt ervoor dat Schutte in slechts 100 dagen 40 woningen realiseert.

Lees meer...