Actueel

U treft hier een overzicht van recente nieuwsberichten:

Een nieuwe wijk in 100 dagen gerealiseerd.

6 juli jl. heeft Schutte bouw & ontwikkeling de eerste paal geslagen t.b.v. de realisatie fase 2 De Pauw Drachten. Inmiddels zijn we een week verder en zijn de eerste funderingen al gestort. Een strakke, gestroomlijnde planning zorgt ervoor dat Schutte in slechts 100 dagen 40 woningen realiseert.

Lees meer...

SWWE gunt nieuwbouw De Klomphof fase 1 aan Schutte bouw & ontwikkeling

Donderdag 2 juli is de gunningsovereenkomst voor de realisatie van De Klomphof fase 1 ondertekend door de heer C. Al, directeur-bestuurder van SWWE, en de heer ing. T.S. de Boer, algemeen directeur Schutte bouw & ontwikkeling.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello realiseert nieuwbouw bedrijfspand Anamet Europe

Aan de Stegge Twello heeft op 7 juli de overeenkomst getekend met Anamet Europe B.V. voor de turnkey realisatie van haar nieuwe productielocatie in Amsterdam.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling in opdracht 50 energiezuinige grondgebonden woningen in Zwolle

26 juni jl. heeft Schutte bouw & ontwikkeling de opdracht ontvangen van SUSTAY | verantwoord wonen voor de realisatie van 32 grondgebonden woningen in Frankhuis Stadshagen en 18 grondgebonden woningen in Breecamp Zwolle.

Lees meer...

Continental Car Parks krijgt nieuwbouw parkeergarage Reinier de Graaf Gasthuis Delft gegund

Het ziekenhuis Reinier de Graaf Gasthuis heeft op 3 juni 2015 op de vastgoedbeurs Provada in Amsterdam de definitieve gunning voor de nieuwbouw van haar parkeergarage bekendgemaakt.

Lees meer...

SMT Bouw & Vastgoed en Stichting Scola van Kinsbergen tekenen contract voor nieuwbouw

Op vrijdag 22 mei 2015 werd door de heer C.M. de Wolf (directeur) namens SMT Bouw & Vastgoed, gedelegeerd partner Draaijer + partners en het bestuur van de Stichting Scola Van Kinsbergen het contract getekend voor de nieuwbouw van Scola Van Kinsbergen in Elburg.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello bouwt Service Center voor DHL Express in Utrecht

Aan de Stegge Twello en DHL Express hebben overeenstemming bereikt over de realisatie van een DHL Express Service Center in Utrecht.

Lees meer...

Rosada Fashion Outlet bouwt nieuwe parkeergarage met Continental Car Parks

Op woensdag 22 april is op de beurs ParkeerVak in ’s-Hertogenbosch op feestelijke wijze de overeenkomst getekend voor een parkeergarage van 900 parkeerplaatsen bij Rosada Fashion Outlet in Roosendaal.

Lees meer...

Continental Car Parks bouwt parkeergarage TU Delft

Begin april 2015 hebben Continental Car Parks en de Technische Universiteit Delft overeenstemming bereikt over de nieuwbouw van een parkeergarage bij de universiteit met 285 parkeerplaatsen.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello realiseert nieuwbouw Ab InBev en VideoJet Technologies Europe

Aan de Stegge Twello heeft deze week de contracten getekend met Vastgoed Rietveld (De Meern-Strijkviertel) I B.V. voor de nieuwbouw van twee bedrijfspanden met kantoor aan de Strijkviertel 53 in De Meern.

Lees meer...