Actueel

U treft hier een overzicht van recente nieuwsberichten:

Schutte bouw & ontwikkeling levert uitbreiding saunacomplex in recordtijd op!

Na een bouwtijd van slechts 7 weken heeft Schutte bouw & ontwikkeling de nieuwbouw van de lounge- en relaxruimte bij Thermen Bussloo opgeleverd.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello realiseert nieuwe locatie voor Loods 5 in Amersfoort

Op Bedrijvenpark Vathorst in Amersfoort realiseert Aan de Stegge Twello een nieuwe vestiging voor Loods 5. De nieuwe locatie in Amersfoort is de derde locatie op rij voor Loods 5 en zal bestaan uit 18.000 m2 woonwinkel. De bouwwerkzaamheden zullen starten in november van dit jaar en het winkelcomplex zal medio 2015 worden opgeleverd.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling levert de 8 starterswoningen ’t Loo op

Op 21 oktober jl. werden de 8 starterswoningen opgeleverd aan de Beltgravenweg op ’t Loo. De heer Vos van woningcorporatie UWOON overhandigde samen met de heer Van de Keuken van Schutte bouw & ontwikkeling de eerste sleutel aan de nieuwe bewoner mevrouw Wolf.

Lees meer...

Schutte b&o levert Amaris De Veste in Naarden op

Na een bouwtijd van circa 19 maanden heeft Schutte bouw & ontwikkeling het bijzonder mooi en duurzame woonzorgcentrum Amaris De Veste te Naarden naar volle tevredenheid van de gebruiker Amaris en de opdrachtgever Habion opgeleverd.

Lees meer...

Swentibold verkoopt bouwplan Jeker-erf Maastricht in één week!

Op 30 juni jongstleden is Swentibold Projectontwikkeling in verkoop gegaan met het bouwplan Jeker-erf in het centrum van Maastricht. Na publicatie op internet en één advertentie werd de makelaar reeds op zondag gebeld en overspoeld met reacties.

Lees meer...

Schutte b&o start bouw 8 starterswoningen ‘t Loo

Op 8 juli jl. gaven wethouder H. Westerbroek en de kopers de heer Eilander en mevrouw Pieper het officiële startsein voor de bouw van de 8 starterswoningen.

Lees meer...

SMT Bouw & Vastgoed: Oplevering Spilcentrum Drents Dorp Eindhoven

Op 30 juni 2014 wordt het nieuwe Spilcentrum (Spelen Integreren en Leren) Drent Dorp in Eindhoven opgeleverd.

Lees meer...

SMT Bouw & Vastgoed levert modern woon-zorgcomplex Mariëndaal op

In het hart van Groesbeek is, als onderdeel van het Centrum Plan Groesbeek een uitgestrekt woonzorgcomplex gerealiseerd; Mariëndaal.

Lees meer...

Bouwcombi SMT/Schutte levert brede school Som op

Na een bouwtijd van slechts 10 maanden heeft bouwcombinatie SMT/Schutte maandag 30 juni jl. de bijzonder mooie en duurzame brede school Som naar volle tevredenheid van woningcorporatie Domesta, opdrachtgever van het project, en diverse gebruikers opgeleverd.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling start werkzaamheden 8 starterswoningen ’t Loo

Schutte bouw & ontwikkeling is in opdracht van UWOON gestart met de werkzaamheden voor de realisatie van 8 starterswoningen aan de Beltgravenweg ’t Loo.

Lees meer...