Actueel

U treft hier een overzicht van recente nieuwsberichten:

Oplevering onderwijsvleugel Zorg & Welzijn Regio College Zaandam

SMT Bouw & Vastgoed heeft in de afgelopen 5 maanden de renovatie verzorgd van 5.000 m2 voor het Regio College Zaandam. Hier is de onderwijsvleugel van de afdeling Zorg& Welzijn gerevitaliseerd. Met ingang van het nieuwe schooljaar is de vleugel geschikt voor modern, praktijkgericht onderwijs. 

Lees meer...

Start heiwerkzaamheden Openbare basisschool De Rozemarn Amsterdam Zuid-Oost

SMT Bouw & Vastgoed start in opdracht van de Stichting Sirius, met de heiwerkzaamheden t.b.v. de nieuwbouw van basisschool De Rozemarn. Een integraal kindcentrum waar kinderen van 3-12 jaar gedurende de dag leren, spelen en elkaar ontmoeten. 

Lees meer...

Heiwerk gestart voor nieuwe onderkomen van de IJdoornschool Amsterdam

De IJdoornschool is een openbare basisschool waarbij het concept adaptief onderwijs leidend is. Hierin staat centraal dat het onderwijs wordt afgestemd op de drie psychologische basisbehoeften van het kind: de behoefte relatie, competentie en autonomie. 

Lees meer...

Contractondertekening Basisschool De Rozemarn Amsterdam

Op woensdag 1 juni werd door de heer C.M. de Wolf, directeur SMT Bouw & Vastgoed, en mevrouw M. Brouwers van Stichting Sirius het contract getekend voor de nieuwbouw van basisschool De Rozemarn te Amsterdam.

Lees meer...

1e paal voor de nieuwe Rotterdam Business School

Op 29 april 2016 is het dan zover. De eerste heipaal gaat de grond in voor de nieuwe Rotterdam Business School (RBS).

Lees meer...

Continental CAR PARKS bouwt parkeergarage Designer Outlet Roermond

Op donderdag 17 maart 2016 hebben McArthurGlen en Continental CAR PARKS de Design and Build overeenkomst voor de nieuwe parkeergarage bij Designer Outlet te Roermond getekend.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello bouwt derde DHL vestiging voor regio Rotterdam-Den Haag

In juni 2016 start Aan de Stegge Twello met de bouw van een nieuw DHL Express Service Center voor de regio Rotterdam-Den Haag. Aan de Stegge Twello realiseert daarmee de derde vestiging voor DHL Express Nederland.

Lees meer...

BREEAM Excellent voor de nieuwe Rotterdam Business School

Op 9 maart 2016 werd door de heer C.M. de Wolf (directeur) namens SMT Bouw & Vastgoed en door de heer J.G. Roelof van Hogeschool Rotterdam het contract getekend voor de realisatie (E&C) van de nieuwbouw ten behoeve van de Rotterdam Business School te Rotterdam.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello realiseert nieuwbouw Delicia in Tilburg

Op 1 februari hebben Aan de Stegge Twello en Delicia het contract getekend voor de realisatie van de nieuwbouw voor Delicia op de huidige locatie in Tilburg.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello bouwt nieuw bedrijfspand voor Sleegers Technique  

In maart 2016 start Aan de Stegge Twello met de nieuwbouw van het bedrijfspand voor Sleegers Technique B.V. in Nieuwkuijk

Lees meer...