Actueel

U treft hier een overzicht van recente nieuwsberichten:

1e paal voor de nieuwe Rotterdam Business School

Op 29 april 2016 is het dan zover. De eerste heipaal gaat de grond in voor de nieuwe Rotterdam Business School (RBS).

Lees meer...

Continental CAR PARKS bouwt parkeergarage Designer Outlet Roermond

Op donderdag 17 maart 2016 hebben McArthurGlen en Continental CAR PARKS de Design and Build overeenkomst voor de nieuwe parkeergarage bij Designer Outlet te Roermond getekend.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello bouwt derde DHL vestiging voor regio Rotterdam-Den Haag

In juni 2016 start Aan de Stegge Twello met de bouw van een nieuw DHL Express Service Center voor de regio Rotterdam-Den Haag. Aan de Stegge Twello realiseert daarmee de derde vestiging voor DHL Express Nederland.

Lees meer...

BREEAM Excellent voor de nieuwe Rotterdam Business School

Op 9 maart 2016 werd door de heer C.M. de Wolf (directeur) namens SMT Bouw & Vastgoed en door de heer J.G. Roelof van Hogeschool Rotterdam het contract getekend voor de realisatie (E&C) van de nieuwbouw ten behoeve van de Rotterdam Business School te Rotterdam.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello realiseert nieuwbouw Delicia in Tilburg

Op 1 februari hebben Aan de Stegge Twello en Delicia het contract getekend voor de realisatie van de nieuwbouw voor Delicia op de huidige locatie in Tilburg.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello bouwt nieuw bedrijfspand voor Sleegers Technique  

In maart 2016 start Aan de Stegge Twello met de nieuwbouw van het bedrijfspand voor Sleegers Technique B.V. in Nieuwkuijk

Lees meer...

SMT Bouw & Vastgoed en gemeente Amsterdam tekenen contract voor nieuwbouw IJdoornschool

Op 25 januari 2016 werd door de heer C.M. de Wolf (directeur) namens SMT Bouw & Vastgoed en de gemeente Amsterdam het contract getekend voor het ontwerp en de realisatie (Design & Build) van de nieuwbouw van IJdoornschool te Amsterdam-Noord.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello realiseert dierenkliniek in Barendrecht

Aan de Stegge Twello heeft de overeenkomst getekend met Dierenkliniek Ridderkerk voor de realisatie van een nieuwe vestiging in Barendrecht.  

Lees meer...

Uitbreiding bedrijfspand Beekman B.V. Apeldoorn

In mei 2016 start Aan de Stegge Twello met de uitbreiding van het bestaande bedrijfspand voor Beekman B.V. in Apeldoorn.

Lees meer...

Nieuwe sportschool ProfitGym Stadshagen opgeleverd


Vandaag is de nieuwe sportschool voor ProfitGym in de Zwolse wijk Stadshagen opgeleverd. De nieuwe locatie is gerealiseerd door Van den Belt Sport & Leisure, dochterbedrijf van Aan de Stegge Twello.

Lees meer...