Actueel

U treft hier een overzicht van recente nieuwsberichten:

Schutte bouw & ontwikkeling renoveert op innovatieve wijze woning te Nijmegen

29 januari jl. is Schutte bouw & ontwikkeling in opdracht van Woningbouwstichting De Gemeenschap te Nijmegen gestart met de pilot renovatie van een woning naar nul-op-de-meter aan het Tolhuis te Nijmegen.

Lees meer...

Wonen met Nul-Op-de-Meter in Drachten

In NoordOost in Drachten bouwt Schutte bouw & ontwikkeling in opdracht van Accolade de nieuwe karakteristieke buurt De Pauw.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling levert uitbreiding saunacomplex in recordtijd op!

Na een bouwtijd van slechts 7 weken heeft Schutte bouw & ontwikkeling de nieuwbouw van de lounge- en relaxruimte bij Thermen Bussloo opgeleverd.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello realiseert nieuwe locatie voor Loods 5 in Amersfoort

Op Bedrijvenpark Vathorst in Amersfoort realiseert Aan de Stegge Twello een nieuwe vestiging voor Loods 5. De nieuwe locatie in Amersfoort is de derde locatie op rij voor Loods 5 en zal bestaan uit 18.000 m2 woonwinkel. De bouwwerkzaamheden zullen starten in november van dit jaar en het winkelcomplex zal medio 2015 worden opgeleverd.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling levert de 8 starterswoningen ’t Loo op

Op 21 oktober jl. werden de 8 starterswoningen opgeleverd aan de Beltgravenweg op ’t Loo. De heer Vos van woningcorporatie UWOON overhandigde samen met de heer Van de Keuken van Schutte bouw & ontwikkeling de eerste sleutel aan de nieuwe bewoner mevrouw Wolf.

Lees meer...

Schutte b&o levert Amaris De Veste in Naarden op

Na een bouwtijd van circa 19 maanden heeft Schutte bouw & ontwikkeling het bijzonder mooi en duurzame woonzorgcentrum Amaris De Veste te Naarden naar volle tevredenheid van de gebruiker Amaris en de opdrachtgever Habion opgeleverd.

Lees meer...

Swentibold verkoopt bouwplan Jeker-erf Maastricht in één week!

Op 30 juni jongstleden is Swentibold Projectontwikkeling in verkoop gegaan met het bouwplan Jeker-erf in het centrum van Maastricht. Na publicatie op internet en één advertentie werd de makelaar reeds op zondag gebeld en overspoeld met reacties.

Lees meer...

Schutte b&o start bouw 8 starterswoningen ‘t Loo

Op 8 juli jl. gaven wethouder H. Westerbroek en de kopers de heer Eilander en mevrouw Pieper het officiële startsein voor de bouw van de 8 starterswoningen.

Lees meer...

SMT Bouw & Vastgoed: Oplevering Spilcentrum Drents Dorp Eindhoven

Op 30 juni 2014 wordt het nieuwe Spilcentrum (Spelen Integreren en Leren) Drent Dorp in Eindhoven opgeleverd.

Lees meer...

SMT Bouw & Vastgoed levert modern woon-zorgcomplex Mariëndaal op

In het hart van Groesbeek is, als onderdeel van het Centrum Plan Groesbeek een uitgestrekt woonzorgcomplex gerealiseerd; Mariëndaal.

Lees meer...