Actueel

U treft hier een overzicht van recente nieuwsberichten:

Continental Car Parks bouwt parkeergarage TU Delft

Begin april 2015 hebben Continental Car Parks en de Technische Universiteit Delft overeenstemming bereikt over de nieuwbouw van een parkeergarage bij de universiteit met 285 parkeerplaatsen.

Lees meer...

Aan de Stegge Roosendaal transformeert pand tot woonvoorziening voor FamilyHomes

DONGEN: Aan de rand van het centrum van Dongen in de Heuvelstraat wordt een royale, karakteristieke, vrijstaande villa getransformeerd naar een kleinschalige woonvoorziening met 8 eenheden voor FamilyHomes.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello realiseert nieuwbouw Ab InBev en VideoJet Technologies Europe

Aan de Stegge Twello heeft deze week de contracten getekend met Vastgoed Rietveld (De Meern-Strijkviertel) I B.V. voor de nieuwbouw van twee bedrijfspanden met kantoor aan de Strijkviertel 53 in De Meern.

Lees meer...

Officiële start grootschalig onderhoud 372 woningen Gelderse Rooslaan Arnhem

17 maart jl. heeft de officiële start van het grootschalig onderhoud aan 372 woningen aan de Gelderse Rooslaan en omgeving in Malburgen-West te Arnhem plaats gevonden.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello realiseert multifunctioneel parkeergebouw Amsterdam RAI

Aan de Stegge Twello heeft na een Design & Build selectieprocedure overeenstemming bereikt met Amsterdam RAI over de realisatie van een 8-laags multifunctioneel parkeergebouw aan de A10 en de Zuidas in Amsterdam.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling renoveert op innovatieve wijze woning te Nijmegen

29 januari jl. is Schutte bouw & ontwikkeling in opdracht van Woningbouwstichting De Gemeenschap te Nijmegen gestart met de pilot renovatie van een woning naar nul-op-de-meter aan het Tolhuis te Nijmegen.

Lees meer...

Wonen met Nul-Op-de-Meter in Drachten

In NoordOost in Drachten bouwt Schutte bouw & ontwikkeling in opdracht van Accolade de nieuwe karakteristieke buurt De Pauw.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling levert uitbreiding saunacomplex in recordtijd op!

Na een bouwtijd van slechts 7 weken heeft Schutte bouw & ontwikkeling de nieuwbouw van de lounge- en relaxruimte bij Thermen Bussloo opgeleverd.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello realiseert nieuwe locatie voor Loods 5 in Amersfoort

Op Bedrijvenpark Vathorst in Amersfoort realiseert Aan de Stegge Twello een nieuwe vestiging voor Loods 5. De nieuwe locatie in Amersfoort is de derde locatie op rij voor Loods 5 en zal bestaan uit 18.000 m2 woonwinkel. De bouwwerkzaamheden zullen starten in november van dit jaar en het winkelcomplex zal medio 2015 worden opgeleverd.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling levert de 8 starterswoningen ’t Loo op

Op 21 oktober jl. werden de 8 starterswoningen opgeleverd aan de Beltgravenweg op ’t Loo. De heer Vos van woningcorporatie UWOON overhandigde samen met de heer Van de Keuken van Schutte bouw & ontwikkeling de eerste sleutel aan de nieuwe bewoner mevrouw Wolf.

Lees meer...