Actueel

U treft hier een overzicht van recente nieuwsberichten:

SMT Bouw & Vastgoed en gemeente Amsterdam tekenen contract voor nieuwbouw IJdoornschool

Op 25 januari 2016 werd door de heer C.M. de Wolf (directeur) namens SMT Bouw & Vastgoed en de gemeente Amsterdam het contract getekend voor het ontwerp en de realisatie (Design & Build) van de nieuwbouw van IJdoornschool te Amsterdam-Noord.

Lees meer...

Aan de Stegge Twello realiseert dierenkliniek in Barendrecht

Aan de Stegge Twello heeft de overeenkomst getekend met Dierenkliniek Ridderkerk voor de realisatie van een nieuwe vestiging in Barendrecht.  

Lees meer...

Uitbreiding bedrijfspand Beekman B.V. Apeldoorn

In mei 2016 start Aan de Stegge Twello met de uitbreiding van het bestaande bedrijfspand voor Beekman B.V. in Apeldoorn.

Lees meer...

Nieuwe sportschool ProfitGym Stadshagen opgeleverd


Vandaag is de nieuwe sportschool voor ProfitGym in de Zwolse wijk Stadshagen opgeleverd. De nieuwe locatie is gerealiseerd door Van den Belt Sport & Leisure, dochterbedrijf van Aan de Stegge Twello.

Lees meer...

Nieuwbouw bedrijfspand Salus Constructione Leusden opgeleverd

Onlangs is het nieuwe bedrijfspand voor Salus Constructione in Leusden opgeleverd. Aan de Larikslaan in Leusden heeft Aan de Stegge Twello een modern bedrijfspand gerealiseerd.

Lees meer...

GREEN en Aan de Stegge Twello realiseren parkeergarage Amphia Ziekenhuis

GREEN en Aan de Stegge Twello starten in februari met de realisatie van een 5-laags parkeervoorziening met ruim 900 plaatsen voor het Amphia Ziekenhuis in Breda. 

 

Lees meer...

Oplevering restauratie en renovatie Frankendaelschool Amsterdam

De renovatie en gevelrestauratie aan de Frankendaelschool aan de Von Liebigweg te Amsterdam is gereed. SMT Bouw & Vastgoed levert dit project, gegund door de Stichting Amos en Van Hulzen advies en projectbegeleiding, op.

Lees meer...

multifunctioneel onderwijsgebouw Scola van Sinsbergen een feit

Vandaag is het nieuwe multifunctionele onderwijsgebouw Scola te Elburg definitief opgeleverd.  Hierdoor is Elburg een uniek onderwijsgebouw rijker. In het nieuwe gerealiseerd onderwijsgebouw Scola worden zowel  PO als VO onderwijs en opvang onder één dak aangeboden daarnaast biedt het mogelijkheden voor  dag arrangementen en activiteiten aangeboden aan kinderen in een doorlopende leerlijn van 0 tot 16 jaar.

Lees meer...

Een nieuwe wijk binnen 100 dagen gerealiseerd

17 december jl. vond de laatste sleuteluitgifte en daarmee de definitieve oplevering van de laatste woning fase 2 De Pauw Drachten plaats. Fase 2 omvat 40 woningen. Deze woningen zijn in een zeer korte bouwtijd, slechts 100 dagen, gerealiseerd.

Lees meer...

Schutte bouw & ontwikkeling en SWZ tekenen contract

De nieuwbouwplannen voor de twee laatste flats aan de Geert Grootestraat zijn definitief. Schutte bouw & ontwikkeling gaat vanaf maart 2016 aan de slag met de bouw van Geert Groote 3 en 4. In ieder gebouw komen 22 appartementen. De oplevering van beide appartementengebouwen staat gepland in het voorjaar van 2017

Lees meer...