Duurzaam bouwen met Aan de Stegge Twello

In de huidige samenleving is duurzaamheid niet meer weg te denken. Daar waar in het verleden het toepassen van duurzame technieken nog uniek was, is duurzaam bouwen bij Aan de Stegge inmiddels vanzelfsprekend geworden. Omdat Aan de Stegge Bedrijfshuisvesting Twello overtuigd is dat duurzaamheid op termijn gemeengoed zal worden is besloten participant te worden van de Dutch Green Building Council (DGBC).

medium_project-duurzaam-bouwen-met-aan-de-stegge-twello

Duurzaam bouwen met DGBC

De Dutch Green Building Council (DGBC) is dé Nederlandse netwerkorganisatie op het gebied van duurzaam bouwen en vastgoed. Aan de Stegge wil samen met de DGBC en andere participanten blijven sturen op duurzame innovaties in de bouw. De DGBC is onder andere bekend van BREEAM-NL. Dit is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen. Eerder al zijn er binnen de organisatie van Aan de Stegge een aantal BREEAM-NL Experts opgeleid. Dit is gedaan om de opdrachtgever volledig te kunnen informeren over de toepassingsmogelijkheden van BREEAM-NL.

BREAAM-NL***-certificaat voor duurzaam bouwen Bonfix Zwolle

breeam_dst

Aan de Stegge heeft een BREEAM-NL certificaat ontvangen voor de onlangs behaalde score van drie sterren voor het duurzaam bouwen van het bedrijfsgebouw voor Bonfix in Zwolle. Deze driesterrenscore voor BREEAM-NL staat voor 'Very Good'. Bij het duurzaam bouwen van het nieuwe gebouw voor Bonfix in Zwolle is de grootste bijdrage geleverd door het onderdeel energie. Dit is binnen BREEAM de zwaarst wegende factor.

 

 

 


Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van alle duurzame toepassingen bij het bedrijfsgebouw voor Bonfix in Zwolle.

Aan de Stegge denkt met u mee

Aan de Stegge wil graag meebouwen aan uw business. De ervaring leert dat het realiseren van de meest ideale huisvesting meer is dan de keuze van bouwtechnieken. Het gaat erom dat in alle opzichten recht wordt gedaan aan de specifieke wensen van u als opdrachtgever. Hoe heeft uw onderneming zich ontwikkeld? Hoe ziet u uw bedrijf in de toekomst? Wat verwachten uw klanten? Hoe ontwikkelt de markt zich? Vragen die resulteren in een passend antwoord op uw huisvestingsbehoefte. Een oplossing voor nu en de toekomst.

Meer informatie: Aan de Stegge Twello