Schutte bouw en ontwikkeling

Specialismen

Bedrijfsgebouwen, Kantoren, Winkels, Gebieds en projectontwikkeling.

Bedrijfsprofiel

Al sinds de oprichting van Schutte in 1924 heerst er een bedrijfscultuur van betrokkenheid, loyaliteit en verantwoordelijkheid. Het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met zowel opdrachtgevers als medewerkers is typerend voor onze manier van werken. Mede daardoor is Schutte al decennia lang een gezond bedrijf. Met een klantgerichte, professionele werkwijze dragen wij allemaal een steentje bij aan het realiseren van een mooi bouwresultaat. Schutte heeft kwaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Wij realiseren woningen, utiliteitswerken en gecombineerde bouwprojecten voor bedrijven en institutionele beleggers. Het gaat hierbij om zowel kleinschalige als complexe, grootschalige projecten. Onze aanpak is integraal en transparant.

Schutte werkt marktgericht en hierdoor worden kansen benut op het gebied van kostenbesparing. Daarbij de kwaliteit niet uit het oog verliezen. De platte organisatiestructuur en loyale houding van de Schuttenaren leveren heldere communicatie op. Daarom kunnen wij u een slagvaardige aanbieding doen met een strak planningschema.

Naast een zeer degelijk verleden zien wij ook dat de markt steeds in beweging is. Nieuwe uitdagingen vragen om een nieuwe aanpak. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om zaken anders en beter aan te pakken. Met één doel: meerwaarde creëren. Wij treden hiervoor buiten de platgetreden paden, innoveren en gaan altijd verder. Verder in meerwaarde.

En dan ontstaan er nieuwe voordelen: een kortere bouwtijd, minder faalkosten, maximale keuzevrijheid, betere besluitvorming in de planfase en prijszekerheid qua investering, exploitatie en toekomstwaarde. Om dit te realiseren heeft Schutte bouw & ontwikkeling een verrassende visie op bouwen. Ontdek de ingrediënten: een uitgebalanceerde mix van Ketenintegratie, 3D-BIM en Life Cycle Costing. Een visie die in de praktijk wordt waargemaakt.

Contactgegevens

Grote Voort 201
8041 BK Zwolle

Postbus 569
8000 AN Zwolle

T: 038-4274767
F: 038-4211084
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.schuttebouw.nl'