Waal

Specialismen

Bedrijfsgebouwen, Kantoren, Onderwijshuisvesting, Zorginstellingen, Sportvoorzieningen, Woningen, Winkels.

Bedrijfsprofiel

We zijn meer dan zomaar een bouwer. Want zomaar bouwen, dat is zonde van onze gezamenlijke tijd en energie. Om van de verspilling van geld en resources maar te zwijgen. Dus willen we een bijzondere bouwer zijn. Een woningbouwer waar de wereld, en vooral de mens, wat aan heeft. Waar opdrachtgevers én gebruikers plezier aan beleven. Een bouwer die elke dag weer het verschil weet te maken: net niet wordt zeker wel. Onverwachte mogelijkheden, met minder budget, minder tijd en toch meer keuzevrijheid. Meer volume, meer kwaliteit. Met Waal komt er meer van de grond. Juist in deze tijd.

Van nature zoeken we daarom actief naar vernieuwing, samenwerking, ketenintegratie. En steeds weer blijkt in de praktijk dat we daarin voorop lopen. Maar we willen onszelf permanent verder ontwikkelen. Ons organisatiemodel is daarbij behulpzaam, dankzij onze teams kunnen we elkaar triggeren en motiveren er anders naar te kijken. Ons neoHOTPLANS® procesprotocol® is daarbij een uitstekende basis. En met WIM, het Waal Informatie Model, halen we het beste uit de state-of-the-art software. Om uiteindelijk helemaal lean te denken, te werken en te bouwen. En toch keuzevrijheid voor consument te integreren in onze bouwoplossingen. In grote en kleine series.

Dus zijn we echt slimmer in hedendaagse woningbouw. In kleine series en in grote volumes. Zonder standaard te zijn in maten, ontwerp, zonder standaard te zijn in product. Slim gebouwd, met alle keuzes die de huidige consument en opdrachtgever zich kunnen wensen. Gestapeld of grondgebonden. Woningconsumenten, ontwikkelaars, coöperaties en beleggers profiteren van onze procesgerichte, klantgerichte en vernieuwingsgerichte aanpak. Waal is hiermee de smaakmaker in het nieuwe bouwen.

Contactgegevens

Schiedamsedijk 22
3134 KK Vlaardingen

Postbus 165
3130 AD Vlaardingen

T: 010-2482828
F: 010-2482848
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.waal.nl'