Continental Car Parks

Specialismen

Parkeervoorzieningen.

Bedrijfsprofiel

Continental Car Parks is gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van duurzame modulaire bovengrondse parkeervoorzieningen.

Mobiliteit, bereikbaarheid en dus ook parkeren zijn vraagstukken waar iedereen dagelijks mee te maken heeft. Of u nu eigenaar, ontwikkelaar, vastgoedbelegger of exploitant bent: iedereen die zich professioneel met vastgoed bezighoudt heeft te maken met groeiende parkeerbehoeftes.
Het is een feit dat ruimte schaars en kostbaar is en dat het aantal auto's toeneemt. De hierdoor ontstane parkeerproblematiek vraagt om een inventieve omgang met de beperkt beschikbare ruimte.

De ervaring van Continental Car Parks is dat ieder parkeervraagstuk uniek is. Onze ervaring leert ook dat elk parkeervraagstuk uiteindelijk op te lossen is binnen de context van functionele, financiĆ«le, organisatorische en architectonische aspecten. Of het nu gaat om de uitbreiding van een bestaand parkeerterrein, parkeerdek, extra parkeerplaatsen, een tijdelijke parkeervoorziening, een solitaire parkeergarage of een geĆÆntegreerde parkeeroplossing.

Wij adviseren, realiseren en exploiteren parkeeroplossingen in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. In de visie van Continental Car Parks staat de "P" namelijk niet alleen voor Parkeren, maar vooral voor Partnership.

Contactgegevens

Hietweideweg 10
7391 XX Twello

Postbus 69
7390 AB Twello

T: 0571-277340
F: 0571-287676
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.carparks.nl'