De Nieuwe Norm

Specialismen

Onderhoud, renovatie.

Bedrijfsprofiel

De Nieuwe Norm richt zich op procesmatig en planmatig onderhoud en renovatie van zowel de woning- als utiliteitsbouw. Een nieuwe organisatie met zo’n 65 ervaren medewerkers; een aantrekkelijke partij voor zowel kleinschalige als omvangrijke en langlopende projecten.

De Nieuwe Norm zorgt ervoor dat de waarde van het vastgoed van haar opdrachtgevers optimaal blijft, op de meest kosteneffectieve manier. Zij streeft naar prestatiegerichte samenwerkingsvormen waarbij de kwaliteit van woningen en gebouwen voor een lange periode vastligt en opdrachtgevers inzicht hebben in de exacte, absoluut lagere, exploitatiekosten. Hiervoor hanteert De Nieuwe Norm concepten die aantoonbaar succesvol zijn gebleken en die gebaseerd zijn op het principe van Lean Bouwen: een snelle en efficiënte manier om projecten voor te bereiden, te begeleiden en uit te voeren.

De Nieuwe Norm onderscheidt zich in onze vernieuwende manier van werken: slimme werkmethodieken en ‘Lean’ concepten, een groot probleemoplossend vermogen en een de innovatiedrang. Zij kruipt als het ware in de huid van onze opdrachtgevers én eindgebruikers om voor alle partijen een optimaal resultaat te behalen.

Contactgegevens

Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Postbus 13083
3004 HB Rotterdam

T: 010-4155838
F: 010-4154864
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.denieuwenorm.nl'