Aan de Stegge Twello

Specialismen

Bedrijfsgebouwen, Kantoren, Gebieds en projectontwikkeling, Logistieke gebouwen.

Bedrijfsprofiel

Aan de Stegge Twello is dé specialist in ontwikkeling en realisatie van bedrijfsmatig en commercieel vastgoed. Haar taakstelling is het turn-key oplossen van huisvestingsvragen voor ondernemers op vrijwel elk gebied. Een combinatie van expertise, inventiviteit en samenwerkende specialisten vormen samen haar toegevoegde waarde.

De ervaring leert dat het fundament voor een goede samenwerking meer is dan een simpele rekensom. Het gaat erom dat in alle opzichten recht wordt gedaan aan de specifieke wensen van u als opdrachtgever. Hoe heeft uw onderneming zich ontwikkeld? Hoe ziet u uw bedrijf in de toekomst? Wat verwachten uw klanten? Hoe ontwikkelt de markt zich? Vragen die resulteren in een passend antwoord op uw huisvestingsbehoefte. Een oplossing voor nu en de toekomst. Vanaf het allereerste contact is open communicatie over alle aspecten van bouwen een vereiste. Alleen dan is het mogelijk weloverwogen keuzes te maken op het gebied van vormgeving, doelmatigheid, logistiek en materialisatie.
Kwaliteit is snelheid en klasse. Dat is het devies van Aan de Stegge Twello bij turn-key bedrijfshuisvesting. Duur bouwen is geen kunst. De uitdaging is juist zo kostenefficiënt mogelijk te bouwen in relatie tot hoogwaardige kwaliteit.

Aan de Stegge Twello wil meebouwen aan uw business. Haar werkwijze is gebaseerd op Integraal Bouw Proces Management®. Door het bouwproces op te delen in een voor alle partijen helder stappenplan en de werkzaamheden binnen iedere stap te organiseren, beheerst zij de hele gang van zaken rond het bouwproces. Aan de Stegge Twello heeft een platte organisatiestructuur, waarbinnen 100 medewerkers werken met grote verantwoordelijkheden en uitdagingen. Haar kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd volgens de NEN ISO 9001:2008.

Contactgegevens

Hietweideweg 14
7391 XX Twello

Postbus 69
7390 AB Twello

T: 0571-277331
F: 0571-275793
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.adst.nl