ASVB als werkgever

Ondernemerschap voorop

De bouwbedrijven van ASVB hebben ieder hun eigen specialismen. De variatie is groot: de focus loopt van woningbouw en renovatie tot ontwerp en realisatie van bedrijfshuisvesting, flexibele parkeergarages, sportfaciliteiten, scholen, zorginstellingen en complete gebiedsontwikkeling. Daarbij delen ASVB en al haar bedrijven dezelfde overtuiging: het geloof in ondernemerschap en eigen initiatief, ten dienste van de beste oplossingen voor onze klanten. ASVB staat voor ondernemingen en voor mensen die de hun aangeboden kansen ten volle benutten. En nog liever: die hun eigen kansen creƫren.

Jouw talent en ambitie

Talent en vakmanschap worden bij al onze bedrijven graag gezien en ook volop aangemoedigd. Binnen de bedrijven kunnen medewerkers aangeven in welk specialisme zij zich willen ontwikkelen. We kijken graag met je mee waar jouw talent en ambitie tot hun recht komen. Dat faciliteren we ook met opleidingen en cursussen.

Hard werken, snel groeien

Bij ASVB koesteren we de mentaliteit van stevig aanpakken; van denken en vervolgens ook voluit doen. We delen allemaal onze inzet, motivatie, zien en doen wat nodig is en samenwerken aan het gezamenlijke doel. Voel je dit goed aan, dan liggen alle mogelijkheden voor je open.

De juiste klik?

We zoeken mensen die zich in onze visie herkennen. Die zich voluit willen investeren, zich snel willen ontwikkelen en daarmee ook onze opdrachtgevers en ASVB laten groeien. 

Beschik je over een grote passie voor je vak en is dingen gedaan krijgen jouw basishouding, steeds in samenwerking met het hele team voor het optimale resultaat voor de klant? Dan hebben wij een klik.

Kijk hiernaast voor een overzicht van onze huidige vacatures.